Portalul care te protejează
de falsuri

Fals: Fata dintr-o familie de nemţi de origine rusă, răpită la Berlin, a fost violată de „refugiaţi”

3 februarie 2016 126
Alte produse ale partenerilor

Publicaţiile ruse au difuzat o ştire, conform căreia la Berlin ar fi fost violată o fată dintr-o familie de nemţi de origine rusă. Referindu-se la site-ul Consiliului germanilor de origine rusă, mass-media au comunicat că trei imigranţi (după alte surse – cinci) ar fi violat o fată dintr-o familie vorbitoare de limbă rusă.

Screenshot de pe site-ul Comunităţii germanilor de origine rusă

Traducere:

La Berlin, imigranţii au violat o fetiţă de 13 ani! – informaţie de la Consiliul internaţional al nemţilor de origine rusă din Berlin

Fata a fost târâtă într-o maşină, legată la ochi şi răpită. Timp de aproximativ 30 de ore ea a fost violată cu cruzime într-o încăpere necunoscută, apoi aruncată pe jumătate moartă într-unul din cartierele Berlinului. La moment, fata se află la spital în stare de şoc şi doar repetă într-una că a fost maltratată de cel puţin cinci tineri de origine arabă.

S-au confirmat suspiciunile referitor la faptul că, în Germania, infracţiunile comise de refugiaţi sunt muşamalizate de autorităţile locale. Acest lucru a fost relatat în comunicatele Consiliului internaţional al nemţilor de origine rusă, din perioada 5-15 ianuarie 2016.

În aceste materiale sunt arătate date ciudate ale poliţiei, care cresc pe zi ce trece, despre plângeri din partea femeilor care ar fi fost abuzate la Koln, în noaptea de Revelion. Iniţial, la 5 ianuarie, poliţia a raportat 60 de plângeri, apoi cifra a crescut zilnic până la 90 - la 06.01, 170 – la 08.01, 379 - 11.01, 516 - 13.01, ajungând chiar la cifra şocantă de 653 -  la 14.01. Şi asta doar la Koln! Se pare că aici, această problemă tabu a răbufnit mai devreme şi mai puternic, deşi, în paralel, s-au raportat 108 plângeri similare despre abuzarea nemţoaicelor la Hamburg (la 09.01.) şi semnale timide despre aceleaşi probleme la Stuttgart şi Frankfurt pe Main.

La Berlin şi în alte oraşe din Germania se pare că era linişte – un fapt care, în sine, părea ciudat şi suspect, deoarece se ştie că Germania este deja dens populată de civilizaţii alogene.

Sursă: http://genosse.su

Elizaveta Fisenko, de 13 ani, ar fi dispărut la 11 ianuarie şi ar fi fost găsită o zi mai târziu, iar în tot acest timp a fost „violată şi maltratată” de către imigranţi.

Într-o secvenţă de la postul de televiziune rusesc Pervîi kanal a apărut chiar mătuşa Elizavetei, care a „confirmat” mărturiile acesteia. Tot la acest canal a fost demonstrat şi un filmuleţ, postat pe Facebook de grupul Anonymous, în care, potrivit jurnaliştilor ruşi, „noii germani” relatează despre violarea altei fete. .

Însă filmuleţul, care chipurile „s-a scurs în reţea”, a fost publicat pe YouTube cu mai mult de şase ani în urmă, la 19 septembrie 2009, şi este cunoscut pe forumurile germane. Acest video nu are nicio legătură cu valul de refugiaţi de anul trecut.

Mai târziu, poliţia berlineză a negat dispariţia fetiţei şi „violarea” ei de către imigranţi.

Răspunzând la întrebarea referitoare la această întâmplare, poliţia a declarat pe pagina sa de pe Facebook că, în rezultatul investigaţiilor s-a stabilit că n-a avut loc nicio răpire sau viol. Poliţia n-a comunicat mai mult nimic din cauza caracterului neoficial al chestiunii şi pentru pentru a proteja viaţa personală a fetei.

Ulterior, după cum a comunicat site-ul Deutsche Welle, aceeaşi informaţie a fost confirmată de către Serviciul de presă al Direcţiei de poliţie Berlin.

Screenshot de pe site-ul Deutsche Welle

Traducerea ştirii Deutsche Welle:

Poliţia a negat şltirile din presă despre violarea unei fetiţe rusoaice la Berlin

Cazul de răpire şi violare la Berlin a unei fetiţei rusoaice, despre care au comunicat mai multe publicaţii ruseşti, nu a avut loc, au declarat pentru DW surse de la poliţie.

Poliţia berlineză a negat oficial, pentru DW, informaţia difuzată de un şir de publicaţii ruseşti, conform căreia, în capitala Germaniei refugiaţii ar fi violat o fetiţă de 13 ani dintr-o familie de nemţi de origine rusă.

„Conform rezultatelor investigaţiilor, n-a avut loc nici cazul de răpire, nici de viol”, a declarat pentru DW duminică, 17 ianuarie, reprezentanta Serviciului de presă al poliţiei din Berlin, Kerstin Ismer, refuzând să dea mai multe informaţii referitor la anchetă.

Sursă: http://www.dw.com             

Informaţia falsă, despre cazul de viol al fetiţei, a fost preluată de Lenta.ruRosbalt, Nezavisimaia gazeta şi alte publicaţii.

Screenshot de pe site-ul Lenta.ru

Traducerea ştirii Lenta.ru:

La Berlin, imigranţii au violat o fată dintr-o familie de nemţi de origine rusă

La Berlin, trei persoane, presupuse a fi refugiate din Orientul Mijlociu, au violat o fată dintr-o familie vorbitoare de rusă, se relatează într-un subiect de la „Pervîi kanal” din 16 ianuarie.

Copila a dispărut în dimineaţa zilei de 11 ianuarie, în drum spre şcoală (site-ul Genosse.su afirmă că e vorba de o fetiţă de 13 ani dintr-o familie de nemţi de origine rusă). Fata a luat autobuzul şi a coborât la staţia S Bahn Mahlsdorf (staţie de trenuri urbane). N-a intrat în holul staţiei. A fost găsită pe stradă o zi mai târziu.

Mătuşa fetei a relatat că un străin, care semăna cu un originar din Orientul Mijlociu, s-a apropiat de nepoata ei şi s-a oferit să o ducă la şcoală cu maşina. Când a urcat în maşină, fata a văzut că bărbatul nu era singur. „Copila a povestit că în apartament era doar un pat şi o saltea aruncată la podea. Nu mai era nimic altceva în apartament.”

Sursă: http://lenta.ru

Screenshot de pe site-ul Rosbalt

Traducerea ştirii Rosbalt:

PRESA: La Berlin, imigranţii au violat o fetiţă de 13 ani

La Berlin, trei persoane, presupuse a fi refugiate din Orientul Mijlociu, au violat o fată dintr-o familie vorbitoare de rusă, se relatează într-un subiect de la „Pervîi kanal” din 16 ianuarie.

Copila a dispărut în dimineaţa zilei de 11 ianuarie, în drum spre şcoală (site-ul Genosse.su afirmă că e vorba de o fetiţă de 13 ani dintr-o familie de nemţi de origine rusă). Fata a luat autobuzul şi a coborât la staţia S Bahn Mahlsdorf, însă n-a intrat în holul staţiei. A fost găsită pe stradă o zi mai târziu.

Mătuşa fetei a relatat că un străin, care semăna cu un originar din Orientul Mijlociu, s-a apropiat de nepoata ei şi s-a oferit să o ducă la şcoală cu maşina. Când a urcat în maşină, fata a văzut că bărbatul nu era singur. Ea a fost dusă într-un apartament, unde a fost supusă violenţei sexuale de către trei bărbaţi.

30 de ore mai târziu, fata bătută şi violată a fost aruncată pe o stradă. Potrivit rudelor victimei, poliţia a refuzat să iniţieze dosar penal şi să caute criminalii.

Sursă: http://www.rosbalt.ru

Screenshot de pe site-ul Nezavisimaia gazeta

Traducerea ştirii Nezavisimaia gazeta:

PRESA: La Berlin, imigranţii au violat o fată dintr-o familie de nemţi de origine rusă

La Berlin, trei persoane, presupuse a fi refugiate din Orientul Mijlociu, au violat o fată dintr-o familie vorbitoare de rusă, transmite „Rosbalt”, referindu-se la un subiect difuzat de „Pervîi kanal” la 16 ianuarie.

Adolescenta a dispărut în dimineaţa zilei de 11 ianuarie, în drum spre şcoală (site-ul Genosse.su afirmă că e vorba de o fetiţă de 13 ani dintr-o familie de germani de origine rusă). Fata a luat autobuzul şi a coborât la staţia S Bahn Mahlsdorf, însă n-a intrat în holul staţiei. A fost găsită pe stradă o zi mai târziu.

Mătuşa fetei a relatat că un străin, care semăna cu un originar din Orientul Mijlociu, s-a apropiat de nepoata ei şi s-a oferit să o ducă la şcoală cu maşina. Când a urcat în maşină, fata a văzut că bărbatul nu era singur. Ea a fost dusă într-un apartament, unde a fost violată de către trei bărbaţi. 30 de ore mai târziu, adolescenta bătută şi violată a fost aruncată pe o stradă. Potrivit rudelor victimei, poliţia a refuzat să iniţieze dosar penal şi să caute criminalii.

Sursă: http://www.ng.ru

TAG: Imigranţi Germania Pervîi kanal Rusia

 Originalul articolului în limba rusă poate fi văzut aici:

http://www.stopfake.org/fejk-v-berline-pohishhennuyu-devochku-iz-semi-russkih-nemtsev-iznasilovali-bezhentsy/

Traducerea acestui articol în limba română a fost posibilă datorită ajutorului generos al poporului american oferit prin intermediul Agenţiei SUA pentru Dezvoltare Internaţională (USAID). Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă în mod necesar poziţia USAID sau a Guvernului SUA.

Traducerea a fost asigurată de Asociaţia Presei Independente (API) din Republica Moldova.

 

3 februarie 2016 126

Relevant

Comments 0