Portalul care te protejează
de falsuri

Copiii îți testează anticorpii la dezinformare. Primul testat negativ – primul premiat!

2 martie 2022 2398
Articole, Multimedia, COVID-19

Asociația Presei Independente (API) și portalul Stopfals.md vă propun un test de verificare a „anticorpilor” la dezinformarea despre COVID-19 și vaccinare. Cei care vor răspunde corect la cel puțin cinci întrebări, vor fi răsplătiți cu premii după principiul: primul testat negativ J - primul premiat!

În calitate de asistenți și asistente la testare sunt copiii colaboratorilor API și ai portalului Stopfals.md. Vei putea răspunde la întrebările lor? Să te vedem.

 

În acest TEST sunt 7 întrebări despre noul coronavirus și vaccinarea împotriva acestei infecții, iar tu trebuie să alegi una din două variante de răspuns: DA” sau NU”.

Dacă vei înregistra de la 1 până la 3 răspunsuri corecte, atunci nivelul tău de anticorpi la dezinformare este scăzut, cu 4 răspunsuri corecte ai un nivel mediu de anticorpi la dezinformare. Iar dacă vei răspunde corect la cel puțin 5 întrebări ale copiilor înseamnă că ești o persoană bine informată și... meriți un premiu.

 

Primii 25 vor fi premiați cu premii: tricou, termos și brățară

Participanții care vor răspunde corect la cel puțin 5 întrebări și vor înregistra rezultatul EXCELENT la test, sunt rugați să trimită o captură foto cu dovada rezultatului la adresa de email: stopfals@stopfals.md, cu indicarea numelui, prenumelui și a unui număr de telefon.

Primele 25 de persoane care vor expedia capturile foto cu rezultatul EXCELENT, vor fi răsplătiți cu premii constând din câte un set de materiale promoționale (un tricou, un termos, o brățară) cu mesaje anti-COVID-19. 

Nu pierde timpul: primii testați negativ la dezinformare, primii premiați!

NOTĂ: La test poți participa pâna la 12 martie 2022.

Stopfals.md

2 martie 2022 2398

Relevant

Comments 0